Ytterdörrar

Ytterdörren kan vara vägen in till gemenskap och värme. Den är en central del av huset och en viktig detalj för helhetsintrycket. Qvistgaards Snickerier i Växjö har ett gediget utbud av ytterdörrar av hög kvalitet, som tillverkats enligt branschens höga krav på energieffektiva bostäder och hus. Detta genererar ytterdörrar som håller tätt i alla väder och när den bitande kylan kommer på besök stannar den kvar på rätt sida om väggarna. Våra kompetenta hantverkare står till tjänst med leverans och installation av dörren. Ingenting lämnas åt slumpen och vi är inte nöjda förrän du som kund är det. Välkommen att titta runt i vårt sortiment och hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

Ytterdörrarna är vitmålade och lackade i dubbla skikt av ett 2-komponentssystem som ger en extremt tålig yta. Detta resulterar i ytterdörrar som bibehåller sin glans trots yttre påverkan. Det viktigaste för en ytterdörr är att den klarar av hårda vindar och skiftande väderlekar och vi gör allt som krävs för att de ska hålla för det svenska klimatet.

Vi fokuserar på hållbarhet och vårt miljötänk genomsyrar tillverkningsprocessen. Alla våra produkter, oavsett om det handlar om fönster eller dörrar, ska leda till täta och säkra hus och byggnader med ökade energibesparingar. Vi använder oss av säkra metoder och tar ansvar genom att välja klimatsmarta produkter i största möjliga mån. Samtidigt prioriteras funktion och design och i vårt utbud av ytterdörrar finns något för alla smaker.

Qvistgaards Snickerier erbjuder klassiskt designade trädörrar, läckert dekorerade med mjuka geometriska former, som t.ex. Falsterbo eller Bergudden. Du kan även välja en modern vitmålad dörr med glasdetaljer, såsom Valö, Vinga och Sandhamn. En annan favorit som passar perfekt i exempelvis skärgårdsmiljöer är Koster, som kan tillverkas i teak med ett vackert, runt format glas i huvudhöjd.

För entusiasten eller den stilmedvetne är valet av dörrhandtag extra viktigt. Vi erbjuder både klassiska och moderna handtag, för att du ska hitta ett som passar perfekt till just din dörr. I valet av glas kan du välja mellan blästrat, katedral, klarglas i antik stil eller cotswold.

Ytterdörrar

Våra dörrar & fönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Med erfarenhet och starka traditioner är våra fönster tillverkade enligt hantverkets normer med högklassigt...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Energisnålt i snålblåst När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Våra skjutdörrar och vikpartier är antingen tillverkade i enbart trä eller i kombination med aluminium,...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkopplar vi inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Jimmy Qvistgaard

Jimmy Qvistgaard

Delägare

Telefon: 0470-26800

E-post: info@qsnick.se